Home  |  Referenties  |  NarrowCoach  |  Vacatures  |  Het goede doel  |  Over ons  |  Contact  |  Blog  |   Login

Leadgeneratie via klantwaarde

DONG Energy

"DONG Energy Sales BV werkt sinds begin 2009 samen met Management Instituut Nederland en gebruikt NarrowCoach voor haar retentiecampagne. Een campagne welke tot doel had om bestaande contracten te verlengen. NarrowCoach werd ingezet om de klant het verlengingsaanbod te presenteren. Daarnaast werd er een aantal tevredenheids- en imagovragen gesteld over DONG Energy en haar concurrenten. Hiermee hebben we niet alleen veel contracten snel en effi ciënt weten te verlengen, maar hebben we ook veel waardevolle marketinginformatie weten te vergaren. Door deze combinatie werd zowel de klant als het budget van DONG Energy minimaal belast. De automatisering en de rapportages van NarrowCoach waren erg overzichtelijk wat dit project tot een groot succes heeft gemaakt."

Rob Mossel, Commercieel Directeur

DONG Energy is een Scandinavisch energiebedrijf met wereldwijd meer dan 1,5 miljoen klanten, waarvan 150.000 in Nederland. Zij heeft ruim 50 jaar ervaring op de internationale energiemarkt. In Nederland is DONG Energy leverancier van gas en stroom voor particulieren, bedrijven en instellingen in Nederland. Door onze lokale werkwijze zijn wij erg betrokken bij onze klanten. Maar men kan natuurlijk ook rekenen op een internationaal netwerk met maximale ondersteuning. Klanten kunnen 24 uur per dag rekenen op onze expertise. Want we doen meer dan alleen het leveren van energie. We helpen klanten het energieverbruik in de hand te houden. Omdat we ons betrokken voelen bij het milieu, maar ook bij de portemonnee van de klant.

 

Meer informatie over DONG Energy vindt u op: www.dongenergy.nl

Vraag meer informatie aan!
 
 
 
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Voer aub de letters van de afbeelding in
Uw contactpersoon

Dhr. Frank van Delft
info@managementinstituut.nl
+31 (0)416 - 34 96 50

Inschrijven nieuwsbrief
 

 

Management Instituut Nederland

 
Altenaweg 20a
5145 PC Waalwijk
Nederland
+31 (0)416 - 34 96 50
 
info@managementinstituut.nl www.managementinstituut.nl
 
Google+ LinkedIn TwitterYoutubeSlideshare'
 
Bel mij terug
 
 
Wij zijn lid van