Home  |  Referenties  |  NarrowCoach  |  Vacatures  |  Het goede doel  |  Over ons  |  Contact  |  Blog  |   Login

Leadgeneratie via klantwaarde

Draka

"Draka werkt sinds het begin van 2007 samen met Management Instituut Nederland en gebruikt NarrowCoach naar volle tevredenheid. Inmiddels zijn we enkele honderden enquêtes verder en met een respons percentage dat oploopt tot ruim boven de 80% voldoet dit stuk gereedschap ruimschoots aan onze verwachtingen. Draka zet dit waardevolle stukje gereedschap op twee verschillende manieren in. Natuurlijk op de standaard manier waarbij we elk jaar de klanttevredenheid over de hele linie peilen, elke klant wordt daarbij aangeschreven. Maar daarnaast zetten we NarrowCoach ook in een afgeslankte vorm in om op zeer frequente basis de leverbetrouwbaarheid van ons onderdeel bij onze ‘key’-klanten te peilen. Deze enquête kost de klant nog geen 5 minuten maar wordt als zeer waardevol ervaren door zowel de betrokken klant als ons bedrijfsonderdeel. Het stoplicht (Traffic Light) is inmiddels een bekend fenomeen in onze interne management rapportage."

Roland van Laere, Supply Chain Manager Business Unit Optical Fiber

Draka Communications is een internationaal opererend bedrijf dat diverse productie vestigingen heeft over de hele wereld. De business unit Optical Fiber levert haar producten over de hele wereld van Europa tot Afrika en van Amerika tot Azië. Haar belangrijkste productie units staan in Europa en de United States of America. Op het gebied van optische vezels is Draka een marktleider op wereldniveau.

 

Meer informatie over Draka vindt u op: www.draka.com

Vraag meer informatie aan!
 
 
 
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Voer aub de letters van de afbeelding in
Uw contactpersoon

Dhr. Frank van Delft
info@managementinstituut.nl
+31 (0)416 - 34 96 50

Inschrijven nieuwsbrief
 

 

Management Instituut Nederland

 
Altenaweg 20a
5145 PC Waalwijk
Nederland
+31 (0)416 - 34 96 50
 
info@managementinstituut.nl www.managementinstituut.nl
 
Google+ LinkedIn TwitterYoutubeSlideshare'
 
Bel mij terug
 
 
Wij zijn lid van