Home  |  Referenties  |  NarrowCoach  |  Vacatures  |  Het goede doel  |  Over ons  |  Contact  |  Blog  |   Login

Leadgeneratie via klantwaarde

SVHW

"SVHW werkt sinds 2007 samen met Management Instituut Nederland en voert met behulp van NarrowCoach een permanent onderzoek uit naar de tevredenheid van de "klanten" van SVHW en de kwaliteit van de dienstverlening. De resultaten worden benut om de dienstverlening te optimaliseren. Inmiddels kunnen de resultaten ook vergeleken worden met de resultaten van vergelijkbare organisaties via een benchmarkmodule. Een belangrijk argument om met Management Instituut Nederland in zee te gaan was en is de eenvoudige manier, waarmee de onderzoeksresultaten snel, goed en overzichtelijk getoond kunnen worden. En SVHW doet ook daadwerkelijk iets met de resultaten. Zo bleek dat klanten niet altijd even gemakkelijk informatie op de website van SVHW konden vinden, door de veelheid aan producten. Hierin wordt binnenkort voorzien door de website uit te breiden met een module voor web selfservice."

A.J. Verzijl, adjunct directeur

Het SVHW is een samenwerkingsverband van 21 gemeenten uit Zuid-Holland (Alblasserdam, Albrandswaard, Barendrecht, Bernisse, Bergambacht, Binnenmaas, Boskoop, Brielle, Cromstrijen, Dirksland, Goedereede, Korendijk, Nederlek, Nieuw-Lekkerland, Oud-Beijerland, Ouderkerk, Rozenburg, Schoonhoven, Strijen, Vlist en Zevenhuizen-Moerkapelle), waterschap Hollandse Delta en de RAD Hoeksche Waard. Het SVHW is een zelfstandige overheidsorganisatie (een zg. gemeenschappelijke regeling) en voert als centraal belastingkantoor specifi eke werkzaamheden uit.

 

Meer informatie over SVHW vindt u op: www.svhw.nl

Vraag meer informatie aan!
 
 
 
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Voer aub de letters van de afbeelding in
Uw contactpersoon

Dhr. Frank van Delft
info@managementinstituut.nl
+31 (0)416 - 34 96 50

Inschrijven nieuwsbrief
 

 

Management Instituut Nederland

 
Altenaweg 20a
5145 PC Waalwijk
Nederland
+31 (0)416 - 34 96 50
 
info@managementinstituut.nl www.managementinstituut.nl
 
Google+ LinkedIn TwitterYoutubeSlideshare'
 
Bel mij terug
 
 
Wij zijn lid van