Home  |  Referenties  |  NarrowCoach  |  Vacatures  |  Het goede doel  |  Over ons  |  Contact  |  Blog  |   Login

Leadgeneratie via klantwaarde

Smurfit Kappa Van Dam

"Het proces van het verzamelen van data en op basis hiervan advies uitbrengen is vaak langdurig. Echter bleek de Narrowcoach dermate veel informatie te bevatten en dit op een zeer gebruiksvriendelijke manier aan te bieden, dat hiermee erg veel tijd bespaard werd. Daarnaast kunnen rapportages direct inzichtelijk en stuurbaar uit de tool worden gehaald. De samenwerking met Frank van Delft en Sander Wegdam van Management Instituut Nederland verliep vlekkeloos en professioneel, waardoor het gehele klanttevredenheidsonderzoek precies naar verwachting is uitgevoerd. Een aanrader voor iedere manager!"

Koen van Santen

Smurfit Kappa Van Dam Golfkarton B.V. in Helmond is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van grote en zware golfkartonnen verpakkingen voor vrijwel iedere toepassing. Het bedrijf heeft als strategie de komende jaren verder uit te groeien tot dé specialist in Heavy Duty verpakkingen voor de industriële sector. Smurfit Kappa Van Dam Golfkarton is onderdeel van de Smurfit Kappa Group. Met meer dan 400 gespecialiseerde werkmaatschappijen in 20 verschillende Europese landen heeft Smurfit Kappa Van Dam Golfkarton de beschikking over een compleet verpakkingsprogramma met een brede expertise en een uitstekende internationale dekking.

 

Meer informatie over Smurfit Kappa Van Dam Golfkarton B.V. vindt u op: www.smurfitkappa-vandam.com

Vraag meer informatie aan!
 
 
 
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Voer aub de letters van de afbeelding in
Uw contactpersoon

Dhr. Frank van Delft
info@managementinstituut.nl
+31 (0)416 - 34 96 50

Inschrijven nieuwsbrief
 

 

Management Instituut Nederland

 
Altenaweg 20a
5145 PC Waalwijk
Nederland
+31 (0)416 - 34 96 50
 
info@managementinstituut.nl www.managementinstituut.nl
 
Google+ LinkedIn TwitterYoutubeSlideshare'
 
Bel mij terug
 
 
Wij zijn lid van