Home  |  Referenties  |  NarrowCoach  |  Vacatures  |  Het goede doel  |  Over ons  |  Contact  |  Blog  |   Login

Cases profit

Verpakkingsbedrijf X

Verpakkingsbedrijf X ontdekte na de uitvoer van hun klantwaarde onderzoek de kracht van hun klantambassadeurs. Zodra een meer dan tevreden klant aangaf verpakkingsbedrijf X te willen aanbevelen werd “de gekwalificeerde lead” vrijwel direct opgevolgd. Met als resultaat dat koude acquisitie steeds meer werd verdrongen door warme acquisitie inclusief een aanzienlijke stijging van het conversie percentage.

 

Bovendien bleek uit prospect onderzoek exact wanneer en tegen welke condities men wilde veranderen van leverancier.

 

Energiemaatschappij Y

Klantwaarde onderzoek leverde Energiemaatschappij Y het inzicht op dat naast het door hun veronderstelde prijsverhaal wat de energiemarkt momenteel domineert, betrouwbaarheid, kwaliteit van de dienstverlening en vooral een correcte afhandeling van zaken juist bepalende factoren zijn, die onderscheidend vermogen creëren.

 

Uit prospectonderzoek bleek dat ruim 38% exact aangaf wat hun belangrijkste overwegingen zijn om te switchen van leverancier en vooral ook dat ze hierover benaderd mochten worden. Verder wilde men graag frequent en proactief geïnformeerd worden over interessante ontwikkelingen.

 

Van de onderzochte oud klanten gaf ruim 40% precies aan dat ze weer gebeld  konden worden en ook exact wanneer…Tenslotte bleek uit spiegelonderzoek dat medewerkers zich zelf te laag inschatten op het gebied van kennis en dat ze zichzelf te hoog inschatten als het ging om bereidwilligheid en betrokkenheid.


Vraag meer informatie aan!
 
 
 
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Voer aub de letters van de afbeelding in
Uw contactpersoon

Dhr. Frank van Delft
info@managementinstituut.nl
+31 (0)416 - 34 96 50

Inschrijven nieuwsbrief
 

 

Management Instituut Nederland

 
Altenaweg 20a
5145 PC Waalwijk
Nederland
+31 (0)416 - 34 96 50
 
info@managementinstituut.nl www.managementinstituut.nl
 
Google+ LinkedIn TwitterYoutubeSlideshare'
 
Bel mij terug
 
 
Wij zijn lid van