Home  |  Referenties  |  NarrowCoach  |  Vacatures  |  Het goede doel  |  Over ons  |  Contact  |  Blog  |   Login

Waarom klantenonderzoek?

http://www.managementinstituut.nl/uploads/images/headers/waarom-klantenonderzoek.jpg

Waarom klantenonderzoek?

Zonder klanten kunnen maar weinig organisaties voortbestaan. De klant is de belangrijkste stakeholder, die wilt u tevreden houden. Door een klantenonderzoek krijgt u een duidelijk inzicht in de behoeften en ergernissen van  uw klanten. Mits goed en professioneel uitgevoerd, is een klantenonderzoek geen vervelende aangelegenheid. Ellenlange vragenlijsten worden vermeden, het onderzoek wordt een prettig contactmoment tussen klant en onderneming.

 

Uw organisatie

Een klantenonderzoek gedijt het best in een organisatie die er voor openstaat. De medewerkers zijn op de hoogte van het onderzoek en staan er achter. Naderhand worden de resultaten van het onderzoek besproken en weten uw medewerkers wat de klant wel en niet wil. Draagvlak binnen de organisatie is van belang voor een goed onderzoek.

 

De klanten

Door klanten op tijd te vragen waar ze tevreden en ontevreden over zijn, voorkomt u dat ze hun ongenoegen uiten op internet of in consumententijdschriften. Daarom is het moment van het klantenonderzoek erg belangrijk. Uw klanten kunnen hun mening direct aan u kwijt, zonder tussenkomst van derden en u kunt tijdig aan de slag met hun opmerkingen aan de slag.

 

Management Instituut Nederland

Een professioneel klantenonderzoek is prettig voor de klant en duidelijk voor u. Management Instituut heeft al veel bedrijven met een gedegen klantenonderzoek geholpen hun reputatie hoog te houden. We gaan op een professionele manier aan de slag met uw organisatie en uw klanten en geven u een duidelijk beeld van de klanttevredenheid en de klantloyaliteit met expliciete verbetermogelijkheden. Een goed klantenonderzoek heeft direct een positief effect: de klant voelt zich gewaardeerd en is blij dat u zijn mening belangrijk vindt.
Vraag meer informatie aan!
 
 
 
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Voer aub de letters van de afbeelding in
Uw contactpersoon

Dhr. Frank van Delft
info@managementinstituut.nl
+31 (0)416 - 34 96 50

Inschrijven nieuwsbrief
 

 

Management Instituut Nederland

 
Altenaweg 20a
5145 PC Waalwijk
Nederland
+31 (0)416 - 34 96 50
 
info@managementinstituut.nl www.managementinstituut.nl
 
Google+ LinkedIn TwitterYoutubeSlideshare'
 
Bel mij terug
 
 
Wij zijn lid van