Home  |  Referenties  |  NarrowCoach  |  Vacatures  |  Het goede doel  |  Over ons  |  Contact  |  Blog  |   Login

Aanbestedingsevaluaties

http://www.managementinstituut.nl/uploads/images/headers/aanbestedingsevaluaties.jpg

Aanbestedingstrajecten zijn vaak kostbaar en tijdrovend voor zowel de aanbestedende partij als ook voor de marktpartijen. Als overheid wilt u dat alle geschikte partijen inschrijven om zo de beste keuze te kunnen maken. U wilt dat uw totale inkoopkosten dalen en dat de administratieve lasten van zowel uw eigen organisatie als de markt verminderen. Natuurlijk moet uw aanbesteding rechtmatig verlopen en leiden tot een doelmatig contract. Middels structureel onderzoek kunt u ervoor zorgen dat uw organisatie te boek komt te staan als een professionele inkopende overheid!

 

Management Instituut Inkoop stelt overheden in staat om van elke fase van een aanbestedingstraject de tevredenheid in kaart te brengen vanuit het perspectief van de aanbestedende partij maar tevens ook vanuit het perspectief van de markt. Zo profiteren overheid en bedrijfsleven dus optimaal van elkaars kennis en expertise.

 

Via een digitaal dashboard kan inzicht worden verkregen in de tevredenheid omtrent o.a. het bestek, de nota van inlichtingen, aankondiging van het voornemen tot gunnen en uiteraard de tevredenheid omtrent de overeenkomst en het totale proces. Per aanbestedingstraject worden aan verschillende belanghebbenden korte vragen gesteld in het kader van helderheid en betrouwbaarheid, compleetheid en zorgvuldigheid, kwaliteit en tijdigheid en… last but not least omtrent het verschil in tijd en budget van de aanbesteding. Management Instituut Inkoop kan deze onderzoeken structureel voor u uitvoeren en de uitkomsten inclusief aanbevelingen krijgt u op heldere wijze gepresenteerd. Zo hebt u er geen omkijken naar en kunt u zich richten op uw belangrijkste taak: professioneel inkopen.

Vraag meer informatie aan!
 
 
 
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Voer aub de letters van de afbeelding in
Uw contactpersoon

Dhr. Frank van Delft
info@managementinstituut.nl
+31 (0)416 - 34 96 50

Inschrijven nieuwsbrief
 

 

Management Instituut Nederland

 
Altenaweg 20a
5145 PC Waalwijk
Nederland
+31 (0)416 - 34 96 50
 
info@managementinstituut.nl www.managementinstituut.nl
 
Google+ LinkedIn TwitterYoutubeSlideshare'
 
Bel mij terug
 
 
Wij zijn lid van