Home  |  Referenties  |  NarrowCoach  |  Vacatures  |  Het goede doel  |  Over ons  |  Contact  |  Blog  |   Login

Leveranciersbeoordeling

http://www.managementinstituut.nl/uploads/images/headers/leveranciersbeoordelingen.jpg

Betrouwbare leveranciers zijn de basis voor het verhogen van klanttevredenheid en klantloyaliteit. Leveranciers die doen wat ze beloven zorgen voor verbetering van inkoopefficiency en verlaging van uw interne kosten. Het nakomen van afspraken lijkt zo eenvoudig, maar is niet altijd gegarandeerd met het ondertekenen van een overeenkomst. Het signaleren van en communiceren over ongenoegens gebeurt vervolgens vaak alleen tegen collega’s en verbeteringen blijven dan uit.

 

Management Instituut Inkoop stelt u in staat om leveranciers op diverse onderdelen te beoordelen vanuit het perspectief van de inkoper maar tevens ook vanuit het perspectief van de interne gebruiker. Zo profiteren inkoop en interne klant optimaal van elkaars kennis en ervaringen, welke met de leverancier gedeeld kunnen worden.

 

Via een digitaal dashboard kan inzicht worden verkregen in de tevredenheid omtrent o.a. kwaliteit, betrouwbaarheid en prijs van produkten en dienstverlening, maar natuurlijk ook communicatie, tijdigheid van levering en informatieverstrekking door de leverancier. Door structureel leveranciers op deze wijze te beoordelen werkt u samen aan een partnerschap wat de resultaten van uw organisatie ten goede komt. Management Instituut Inkoop kan deze onderzoeken periodiek voor u uitvoeren en de uitkomsten inclusief aanbevelingen krijgt u op heldere wijze gepresenteerd. Zo hebt u er geen omkijken naar en kunt u zich richten op uw belangrijkste taak: professioneel inkopen.

Vraag meer informatie aan!
 
 
 
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Voer aub de letters van de afbeelding in
Uw contactpersoon

Dhr. Frank van Delft
info@managementinstituut.nl
+31 (0)416 - 34 96 50

Inschrijven nieuwsbrief
 

 

Management Instituut Nederland

 
Altenaweg 20a
5145 PC Waalwijk
Nederland
+31 (0)416 - 34 96 50
 
info@managementinstituut.nl www.managementinstituut.nl
 
Google+ LinkedIn TwitterYoutubeSlideshare'
 
Bel mij terug
 
 
Wij zijn lid van