Home  |  Referenties  |  NarrowCoach  |  Vacatures  |  Het goede doel  |  Over ons  |  Contact  |  Blog  |   Login

Prestatiebeoordelingen

http://www.managementinstituut.nl/uploads/images/headers/prestatiebeoordelingen.jpg

Professioneel inkopen is, met een voortdurend veranderende markt en wijzigende wet- en regelgeving een lastige opgave. Het is van belang een goede relatie op te bouwen met uw belangrijkste partners om op de hoogte te zijn van de laatste trends en ontwikkelingen, zodat u telkens de juiste keuze kunt maken bij een inkoopbeslissing. Een goede relatie met leveranciers zorgt ook voor belangrijke input voor verbeteringen in uw inkoopproces, wat weer bijdraagt aan klanttevredenheid en kostenverlaging.

 

Management Instituut Inkoop biedt u de mogelijkheid van leveranciers te horen waar zij schakels in de keten zien die versterkt kunnen worden om uw eigen prestaties te verbeteren. Kennisdeling biedt u de mogelijkheid innovatief in te kopen en geeft u inzichten in het verbeteren van uw kracht.

 

Management Instituut Nederland biedt u de ondersteuning die nodig is om verder te komen. Via een digitaal dashboard vullen leveranciers hun bevindingen in. Vervolgens wordt een analyse gemaakt welke schakels in het proces versterkt moeten worden om de eindklant snel en professioneel te bedienen. Dit kan zeer uiteenlopen. Denk bijvoorbeeld aan verbetering van communicatie, sturing, inkoop competenties of samenwerking. Management Instituut Inkoop kan deze analyses periodiek voor u uitvoeren en de uitkomsten inclusief aanbevelingen krijgt u op heldere wijze gepresenteerd. Zo hebt u er geen omkijken naar en kunt u zich richten op uw belangrijkste taak: professioneel inkopen.

Vraag meer informatie aan!
 
 
 
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Voer aub de letters van de afbeelding in
Uw contactpersoon

Dhr. Frank van Delft
info@managementinstituut.nl
+31 (0)416 - 34 96 50

Inschrijven nieuwsbrief
 

 

Management Instituut Nederland

 
Altenaweg 20a
5145 PC Waalwijk
Nederland
+31 (0)416 - 34 96 50
 
info@managementinstituut.nl www.managementinstituut.nl
 
Google+ LinkedIn TwitterYoutubeSlideshare'
 
Bel mij terug
 
 
Wij zijn lid van